Social

Loteria Română a oferit 10.000 de lei unui tânăr din Buzău, aflat în cărucior cu rotile

În luna decembrie 2019, Asociaţia Spirit Civic şi Patriotism a demarat, pentru al patrulea an consecutiv, campania „Învinge nepăsarea!”.

În cadrul acestei campanii organizate cu sprijinul exclusiv al Loteriei Române, Asociația a demarat o acţiune de informare şi responsabilizare a locuitorilor municipiului Buzău cu privire la dificultățile pe care persoanele cu handicap le întâmpină în viaţa lor de zi cu zi. De la problemele de transport ale persoanelor cu handicap până la modul în care ne raportăm la persoanele cu handicap – toate aspectele au fost avute în vedere în cadrul acţiunii.

La finalul campaniei, cu sprijinul Loteriei Române – care a fost sponsor unic al acestei acţiuni -, „Asociaţia Spirit Civic şi Patriotism” a oferit suma de 10000 lei tânărului buzoian Negoiţă Dumitru Alin, care suferă de un handicap sever. Alin este țintuit într-un scaun cu rotile de peste douăzeci de ani și are nevoie de o îngrijire specială.

La final, reprezentanții Asociației „Spirit Civic și Patriotism” au ținut să îi mulțumească sponsorului principal al acțiunii, Loteria Română:

„Suntem bucuroși că ne-am putut implica în această acțiune de suflet și, pe această cale, ţinem să mulţumim tuturor celor implicaţi – voluntari şi oameni de bine – și în special Loteriei Române, susţinătorul principal al campaniei!”, au transmis reprezentanții ONG-ului buzoian.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close