EducaţieȘtirile zilei

Lovitură de teatru! Școlile NU se mai închid mâine în Buzău

UPDATE: Informația prezentată inițial este corectă. Mâine, în unitățile de învățământ din municipiul Buzău și din cele 15 comune se vor face ore „on-sight”, cu prezență fizică:

„Mâine, toate școlile din municipiul Buzău și din cele cincsiprezece comune vor desfășura ore în scenariul față în față, conform programului normal. Lista unităților de învățământ aflate deja în on-line poate fi consultată pe site-ul IȘJ Buzău.”, a transmis inspectorul școlar general, prof. Ionel Meiroșu.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Potrivit unei informații de ultim moment, Hotărârea CJSU privind închiderea șocilor din Buzău și alte 15 localități SE ANULEAZĂ. Mâine, elevii din municipiul Buzău și din aceste localități merg la școală.

„Hotărârea cjsu se anulează. Rămân în on.line școlile care au fost aprobate de isj conf art 3(2) din ordinul comun ME și MS.”, este mesajul postat pe grupul directorilor.

 

„VA ROG SA COMUNICAȚI PĂRINȚILOR ȘI ELEVILOR CĂ DEOCAMDATĂ HOTĂRÂREA POSTATA ANTERIOR ESTE NULĂ. IMEDIAT CE SE VA O HOTĂRÂRE DEFINITIVA, O SA FIȚI ANUNȚAȚI!!!”, este un alt mesaj postat pe un grup al cadrelor didactice

Nu se cunosc încă motivele care au condus la luarea acestei decizii.

Vom reveni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Care este „gluma proastă „? Prima informație sau a doua? Se închid sau nu școlile? Cine ia deciziile și cine le revoca după câteva ore? Sunteți sănătoși sau trebuie să vă internați la Spitalul Sapoca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: