Politică

Lucian Romașcanu, laude pentru edilii din Buzău și Râmnicu Sărat: „Proiecte culturale de ținută”

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a lăudat administrațiile locale din Buzău și Râmnicu Sărat, în urma organizării unor evenimente culturale în weekendul trecut.

Într-o postare pe social media, liderul PSD Buzău a precizat că cei doi edili, Constantin Toma și Sorin Cîrjan, au meritul de a fi lansat nenumărate proiecte culturale de ținută.

„Administrațiile Buzăului și Râmnicului Sărat, primarii PSD Constantin Toma și Sorin Cîrjan dau celor două comunități ocazii nenumărate de a se bucura de proiecte culturale de ținută.

Sâmbătă 17.09, am participat la două evenimente frumoase,

– A treia ediție a festivalului Valeriu Sterian de la Rm. Sărat, o binevenită manifestare în memoria marelui folkist și conștiință trează a României pre și post decembristă

– Serata organizată de BIAF – Buzău International Arts Festival, unde Ministerul Culturii a fost finanțator. Am avut bucuria întâlnirii cu mulți oameni deosebiți, în special cu Michele Placido, actorul ce ne-a ținut în fața micilor ecrane cu rolul comisarului Cattani din Caracatița.

Duminică s-a deschis celebrul festival Toamna Buzoiană unde, împreună cu ministrul favorit al românilor, Petre Daea, am vizitat standurile fermierilor buzoieni. Bravo, Buzău!” a mai spus pe social media, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button