PoliticăȘtirile zilei

Lucian Romașcanu, prezent la încheierea seriei de evenimente ocazionate de aniversarea a 1700 de ani de cultură comună germană și evreiască în spațiul german

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a transmis un mesaj după încheierea seriei de evenimente ocazionate de aniversarea a 1700 de ani de cultură comună germană și evreiască în spațiul german. Senatorul PSD a publicat pe pagina sa de Facebook un text însoțit de fotografii.

„Ieri, 30.05.2022, am fost prezent la o seară emoționantă, încheierea seriei de evenimente ocazionate de aniversarea a 1700 de ani de cultură comună germană și evreiască în spațiul german.
De asemenea, împreună cu reprezentanții Ambasadei Israelului, Ambasadei Germaniei la București și Complexului Educational Laude-Reut am asistat la lansarea oficială a volumului ”Copacul cu rădăcini de 1700 de ani. O istorie a evreilor în Germania și în Europa Centrală” la sediul Fundației M&V Schmidt, în prezența a numeroși diplomați de rang înalt, a ministerului Educației, a unor figuri culturale marcante și a unui număr impresionant de elevi din toată țara.”, a scris pe Facebook ministrul Culturii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button