Economie&BusinessȘtirile zilei

Magazin deschis de câteva zile | Ce spun cifrele

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!


Noul magazin Lidl de pe Calea Eroilor pare a fi un succes pentru retailerul german. În primele zile de la inaugurare, magazinul a fost neîncăpător pentru clienții dornici să se bucure de promoții sau pur și simplu să vadă cum arată noul Lidl din bariera Ploiești.

Noul magazin Lidl situat pe Calea Eroilor, nr. 3 s-a deschis joi dimineață, fără fast. Magazinul dispune de o suprafață de vânzare de circa 1.300 m² și vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de produse alimentare și nealimentare. Odată cu inaugurarea magazinului s-au creat aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Lidl Eroilor este mai mare decât magazinul de pe Aleea Sporturilor, însă continuă să sufere din cauza așezării sale chiar în intersecția din bariera Ploiești. Deși cifrele de vânzare au fost mulțumitoare, există opinia că acestea ar putea crește semnificativ, dacă în intersecție s-ar amenaja un sens giratoriu.

În prezent, accesul cu mașina în parcarea Lidl se face doar dinspre Cimitirul Eroilor, șoferii care vin din oraș fiind obligați să conducă până la rondul de la Kaufland, iar apoi să se întoarcă.

Parcarea plină stă totuși mărturie că magazinul vinde. Dar cum în vânzări e întotdeauna loc de mai bine, oficialii Lidl speră ca noua strategie privind fluidizarea traficului în zonă să fie în favoarea lor.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close