EconomicȘtirile zilei

Magazinul Lidl din Broșteni, reconstruit de la zero

În curând, buzoienii care își făceau cumpărăturile la magazinul Lidl de pe Aleea Sporturilor vor trebui să meargă la celălalt magazin, de pe Calea Eroilor, iar asta deoarece punctul de lucru din cartierul Broșteni va fi demolat. Nu vă speriați, căci în locul lui va răsări un al magazin, mai modern și mai spațios.

Anul trecut, reprezentanții retailerului german au decis să extindă magazinul Lidl de pe Aleea Sporturilor, primul de acest fel deschis în Buzău, acum mai bine de zece ani. Actualul spațiu este prea mic în raport cu numărul din ce în ce mai mare de clienți, o extindere a magazinului fiind necesară.

Se pare că primăvara acestui an a fost aleasă pentru startul lucrărilor, deși nu a fost anunțat nimic oficial. Cert este că reprezentanții Lidl s-au înțeles cu firma care deține terenul din spatele fostei fabrici „Contactoare”. Lidl ar fi cumpărat deja acest teren, care urmează a fi folosit pentru extinderea actualului magazin.

Practic, Lidl Aleea Sporturilor va fi reconstruit de la zero, urmând aceeași structură și configurație ca mai noul Lidl Eroilor.

Anul acesta va începe construcția altor două magazine Lidl. Este vorba despre Lidl Transilvaniei, din cadrul fabricii Romcarbon și Lidl Orizont, ce se va ridica pe un teren de la ieșirea din Buzău spre Mărăcineni.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button