Știrile zilei

Mai mulți participanți decât la UNTOLD! | Vezi aici ÎNCASĂRILE RECORD de la Drăgaică

Târgul Drăgaica, ediția cu numărul 240, s-a încheiat ieri, după două săptămâni de distracție la capătul carora s-a înregistrat un record de participanți. Peste 350.000 de persoane au trecut pragul vestitului bâlci buzoian, ceea ce a adus mulțumire organizatorilor și edilului Constantin Toma, care se gândesc deja cum sa facă evenimentul de anul viitor mai răsunător și să-și doboare propriul record.

Record absolut de participanți la ultima zi a Drăgaicii. Organizatorii spun că ieri s-au vândut peste 20 de mii de bilete la târg. Dacă se iau în calcul copiii, elevii și studenții care au avut intrarea liberă și faptul că după orele 20:00, când primarul Constantin Toma a dat dispoziție să se intre liber în Drăgaică, numărul participanților se apropie vertiginos de 30 de mii de oameni. În plus, au intrat gratuit și buzoienii care au venit îmbrăcați în ie.

Drăgaica de la Buzău tinde să devină un târg regional. Vizitatori din alte județe precum Ialomița, Prahova sau Brăila au venit ademeniți de distracția și voia bună din târg, dar și de capetele de afiș care au fost momentele cele mai așteptate.

Drăgaica 2018 a însemnat în cele două săptămâni de târg peste 350 de mii de oameni, cei mai mulți, peste 30 de mii fiind înregistrați duminică. Făcând un calcul simplu, numai în ultima zi a târgului s-au contabilizat vânzări de bilete de peste 400 milioane lei vechi, în timp ce încasările pe toată durata Drăgăicii se apropie de suma de 250.000 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: