CORONAVIRUS

MÂINE, LA BUZĂU | Tort gigantic, dulciuri, cabină foto și întâlnire cu Daniel Buzdugan

Aurora Shopping Mall Buzău sărbătorește 9 ani cu distracție și multe surprize.


Duminică, 26 noiembrie, cu ocazia aniversării de 9 ani de la deschidere, Aurora Shopping Mall Buzău și Carrefour Buzău le-au pregătit vizitatorilor o zi ca o sărbătoare, plină de distracţie, surprize, un tort gigantic și multe momente speciale. Maestru de ceremonii în aceasta zi aniversară va fi Daniel Buzdugan.

Clienții care au trecut pragul centrului comercial au intrat în atmosfera de sărbătoare încă de la începutul săptămânii, Aurora Shopping pregătind pentru aceștia un decor festiv, perfect pentru a-și imortaliza experiența alături de cei dragi printr-o ședință foto.

În ziua aniversării, încă de la deschidere, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să sărbătorească, cei nouă ani de la inaugurare, într-o atmosferă festivă, animată de gazda evenimentului, Daniel Buzdugan. Experiențele gândite special pentru clienții mall-ului vor fi completate cu un Candy & Cocktail Bar, vată de zahăr pentru copii, statui vivante și mimi, un tort gigantic, precum și concursuri cu premii și surprize.

Cei care doresc să păstreze vie amintirea unei distracții pe cinste sunt invitați la cabina foto Gravity Room, care sfidează legile gravitației într-un cadru inedit și amuzant. Mai mult, la standul „mâini de ceară”, vizitatorii își vor putea realiza mulajul mâinii, pentru o amintire unică. Nu vor lipsi nici momentele artistice, clienții fiind invitați la un mini-concert al artistei de muzică populară Simona Bănică.

Participarea vizitatorilor centrului comercial la toate activitățile din cadrul evenimentului aniversar este gratuită.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button