Știrile zilei

Mama fetei, prăbușită de durere.. | Unde și când va fi înmormântată Valentina

Durere sfâșietoare în familia Valentinei Nica, tânăra ucisă cu bestialitate de către fostul iubit, Cosmin M.D. Sicriul cu trupul fetei a fost scos astăzi de la morgă și dus la capela bisericii „Sfântul Gheorghe” de pe strada Patriei. Mama fetei a leșinat în momentul în care sicriul cu trupul fiicei sale a fost scos din mașina mortuară.

Între timp, testele toxicologice rapide au oferit un prim rezultat. Cosmin consumase alcool și substanțe interzise în momentul în care a comsi abominabila crimă: „La momentul săvârşirii faptei, inculpatul se afla sub influenţa băuturiloe alcoolice şi a unor substanţe psihoactive.”, a declarat Valerică Văsîi, prim procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău este în curs. Deocamdată, spun anchetatorii, probele pentru acuzarea unor complici sunt insuficiente:

„Din datele deţinute până acum de procurori nu s-au identificat probe care să conducă la punerea sub acuzare a altor persoane. Singurul dosar penal deschis în acest caz este pentru Cosmin Dan, acuzat de omor calificat”, a spus Valerică Văsâi, prim procuroror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Sâmbătă, suspectul de omor a fost plasat duminică în arest pentru 30 de zile, după ce şi-a recunoscut fapta. El riscă acum pedeapsa cu închisoarea de până la 25 de ani sau detenție pe viață.

Trupul neînsufleţit al Valentinei a fost ridicat de la morgă de către rudele fetei şi depus la capela bisericii „Sfântul Gheorghe” de pe strada Patriei. Sfâşiate de durere, rudele victimei nu mai vor altceva decât ca legea să-l pedepsească aspru pe criminal.

Înmormântarea va avea loc mâine, la Cimitirul Eroilor din municipiul Buzău. Sute de oameni sunt așteptați să o petreacă pe Valentina pe ultimul drum.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: