Știrile zilei

Mămică din Buzău, deposedată de smartphone la un loc de joacă din oraș

O tânără mămică din Buzău a rămas fără telefonul mobil în valoare de 4000 de lei în timp ce se afla la un loc de joacă situat în incinta unui centru comercial. Femeia a povestit totul pe Facebook.

Furtul s-ar fi produs ieri, în jurul orei 16:00, de către un tată aflat cu fiul său la locul de joacă. Femeia păgubită povestește că a sesizat poliția și că individul a fost suprins de camerele de supraveghere, dar cere sprijinul tuturor celor care o pot ajuta cu informații.

„Astăzi, (joi-n.red.) la aproximativ ora 16:00 s-a furat un telefon Samsung S 10 din locul de joaca de la Carrefour de un tata ce era cu copilul in incinta locului de joacă. A fost vazut pe camerele de supraveghere, telefonul a fost localizat iar politia a fost sesizata,daca vedeti acest anunt luati legatura cu mine sa aduceti telefonul inapoi daca nu asteptati pana ajung cu politia la usa dumneavoastra deoarece repet telefonul este localizat prin gps chiar daca l-ati inchis.Un up m-ar ajuta ma scuzati daca deranjeaza postarea cu ceva poate fi oprita de amini.”, a scris tânăra pe un grup de Facebook din Buzău.

Tânăra a depus plângere la Poliția municipiului Buzău și speră să își recupereze telefonul care costă, la liber, aproape o mie de euro.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close