Politică

Mândria primarului! | Cu ce se duce Toma la adunările pesediste

Primarul Buzăului e mândru nevoie mare de realizările primilor săi ani petrecuți în fruntea Palatului Comunal. Echipa din jurul său a reușit să condenseze toate lucrurile bune făcute din 2016 până astăzi în cadrul unui clip de zece minute, extrem de relevant pentru schimbarea de viziune de la Primăria Buzău.

Filmulețul postat pe pagina de Facebook a primarului s-a viralizat, fiind distribuit de mii de oameni și adunând peste 110.000 de vizualizări. Toma nu ezită să vorbească despre el la mai toate adunările la care participă.

Filmul, care reprezintă, de fapt, o sinteză a activității primarului în cei doi ani de când se află în fruntea Palatului Comunal, le-a fost proiectat și celor patru sute de social-democrați care l-au ales pe edil, săptămâna trecută, președinte la PSD Municipiu.

  • Toma e (și) om de partid!

Miercurea trecută, în cadrul conferinței municipale de alegeri a PSD Buzău, social-democrații au cunoscut și o altă față a primarului Toma. Pe lângă reputația creată în cei doi ani de activitate la primărie, edilul a demonstrat că este și om de partid.

După discursul de început al președintelui Marcel Ciolacu, edilul Constantin Toma a acaparat microfonul pentru a vorbi poporului pesedist despre programul său politic. Toma a prezentat o ordine de zi în opt puncte, după care i-a invitat pe cei prezenți să urmărească filmul mandatului său de până acum.

  • Nimic nu e „Imposibil” la „Doi pași de iad”!

Clipul lunii trecute la Buzău are și o denumire fatidică. Conform spuselor primarului, melodia aleasă ca fundal sonor se numește „Impossible” și este interpretată de formația „Tho steps from hell”. Nu a mai fost nevoie ca edilul să argumenteze opțiunea pentru această melodie, sala gustând momentul fără vreo explicație suplimentară.

Despre ceea ce s-a făcut în oraș în ultimii doi ani se poate spune, fără greșeală, că reprezintă o mare schimbare, necesară, de altfel, unui oraș care se vrea european.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.