AdministrațieȘtirile zilei

Mărăcineni, comuna în care nimic nu se face fără consultare! (foto)

La Mărăcineni, frumoasa comună de pe malul stâng al Buzăului, totul se face în strânsă colaborare cu oamenii. De doisprezece ani, administrația locală de aici ține ritmul dezvoltării, iar „secretul” pare a fi consultarea lunară cu locuitorii comunei.

Ieri, la Căminul Cultural din Potoceni a avut loc consfătuirea lunară a locuitorilor din Mărăcineni. Administrația locală reprezentată prin administratorul public, Constantin Dumitru, primarul Victor Potoceanu și viceprimarul Emil Bunea a prezentat în fața celor o sută de oameni prezenți proiectele ce urmează a fi implementate.

Cel mai important și așteptat proiect, cel al aducerii gazelor naturale, a iscat interes și discuții productive din partea oamenilor și a edililor.

De asemenea, locuitorii le-au adresat întrebări reprezentanților administrației, întâlnirea dovedindu-se încă o dată benefică pentru bunul mers al comunei.

Consfătuirea locuitorilor din Mărăcineni are loc în mod neîntrerupt de 12 ani, în ultima duminică din lună. Tradiția a fost fixată de actualul city-manager al comunei, Constantin Dumitru.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: