ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Marcel Ciolacu, ANUNȚ despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, este hotărât să renunțe la cutuma conform căreia candidatul la alegerile prezidențiale trebuie să fie neapărat președintele în funcție al PSD. În cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3, Marcel Ciolacu a precizat că, în 2024, social-democrații vor ieși din logica păguboasă care a dus la pierderea alegerilor prezidențiale din ultimii 20 de ani.

Nu mai e cutuma în PSD ca președintele partidului să fie automat candidatul la prezidențiale. Aș vrea să lămuresc colegii mei să avem o deschidere si mai mare in cazul in care avem o personalitate care nu este în partid să poată să candideze în alegerile interne. Vom modifica statutul si vor fi alegeri în fiecare organizație pentru candidatul la prezidențiale. Nu voi face greșelile pe care le-au făcut ceilalți președinti ai PSD. De 4 ori PSD a pierdut alegerile. PSD nu le va mai pierde, vom ieși din aceasta logică care a dus la pierderea alegerilor.”, a afirmat Ciolacu.

Liderul social-democrat a mai precizat că alianța PNL-PSD ar putea continua și după 2024, an în care vor avea loc patru runde de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Este un scenariu de lucru. Dacă rămânem în aceeași coloratură a Parlamentului, cred că este soluția cea mai bună.”, a conchis Marcel Ciolacu.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!