Politică

Marcel Ciolacu, anunț DEVASTATOR

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că, de la 1 iunie, Consilii Județene și mari municipii reședință de județ vor intra în colaps financiar. Anunțul a fost făcut după o ședință a conducerii centrale a partidului, în urma căreia s-a ajuns la această concluzie pe baza informatiilor transmise de autoritățile locale,

„Cheltuielile suportate de toate autoritatile locale din tara (pentru lupta cu epidemia), indiferent de culoare politica, ajung la 500 de milioane. Banii primiti de la Guvern au fost de 17 milioane de lei.

Nu este prima oara cand spun de minciuna Guvernului  Orban legat de fala cu care se lupta cu aceasta epidemiei, netinand cont Guvernul ca lupta ( cu coronavirusul) a fost dusa in principal de administratiile locale. Incepand cu 1 iunie, 1 iulie, CJ si marile municipii vor intra in colaps financiar, nu vor mai exista bani nici pentru spitale si nici pentru protectia copilului. Impreuna cu grupurile parlamentare vom veni cu amendament la rectificarea bugetara”, a declarat Ciolacu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button