PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu anunță REFORMA în PSD

„PSD are nevoie de un nou început”. Este concluzia trasă de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în urma înfrângerii suferite de social-democrați la alegerile prezidențiale.

Luni dimineață, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj clar după pierderea alegerilor prezidențiale de către Viorica Dăncilă. Liderul social-democrat a precizat că, dacă la europarlamentare și în primul tur al alegerilor prezidențiale s-a făcut doar analiza organizațiilor județene PSD, fără să se vorbească de performanța conducerii centrale, de data aceasta trebuie văzut unde s-a greșit „la nivel central și apoi să trecem la fapte”.

„Felicitări tuturor românilor din țară și din străinătate care au înțeles cât de important este votul lor. Indiferent de opțiunile exprimate. Sper ca viitorul mandat al lui Klaus Iohannis să aducă mai multe realizări pentru România. Vreau să îi felicit pe toți colegii mei din organizații, primari, președinți de consilii județene, simpli membri sau simpatizanți care au muncit extrem de mult în aceste luni de campanie. Mulțumiri speciale le adresez și buzoienilor mei care mi-au fost alături întotdeauna!

Rezultatele ne arată, însă, că în turul II al alegerilor prezidențiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce și în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare.

Și atunci, și acum, s-au făcut doar analize județene, nimic la nivel național. Acum cred că e timpul să vedem unde am greșit cu adevărat la nivel central, să judecăm rațional și apoi să trecem la fapte. PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

  1. Ciolacu este singurul om din PSD care merita. Daca partidul asta vrea sa se salvaze de la desfiintare, dupa cate nenorociri a facut in ultimii ani, este vital sa ii propuna lui Marcel Ciolacu sa ia conducerea.
    Altfel, PSD va avea soarta PNL. Ceea ce nu e neaparat rau..

  2. PSD nu se poate rupe de trecut, va mosteni imaginea lui Dragnea mult timp de acum inainte. Singura opriune e ca oameni de valoare precum Marcel Ciolacu sau Mihai Tudose sa isi ia ce a mai ramas bun pe langa ei si sa formeze un nou partid.

  3. Aseara, zeci de primari au trimis deja mesaje de felicitare catre PNL. Cand corabia se scufunda, sobolanii sunt primii care fug. Atentie mare la tradatori, domnule Ciolacu, sunt aia care va mananca acum din palma. Din centrul orasului si pana in cea mai indepartata comuna sa stiti ca sunt tradatori.

  4. Ce reforma sa mai faci acum, nene , in PSD??? Lumea s-a convins cu ce fel de oameni vii: beizadele de moguli care au pompat bani la greu sa le bage in parlament , ‘reprofilati’ dupa ce au fost dati afara din televiziuni , profesori-directori carora nu le mai arde de educatie dar , vaai, se pricep mai bine la facut politica PSD, ca sa vezi !…. si tot soiul de alti ‘ilustri’ de soiul asta care , cu totii, au acelasi numitor comun: doar interese personale si o aroganta exacerbata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: