PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu aruncă BOMBA: De unde va fi viitorul premier

Anunț bombă, făcut în această seară de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Șeful Camerei Deputaților a infirmat toate speculațiile privind o eventuală înțelegere cu PNL și a transmis că moțiunea de cenzură anunțată își va urma cursul firesc. Mai mult decât atât, viitorul premier pe care îl va da majoritatea nou creată nu va fi membru PSD, a mai anunțat Ciolacu.

Marți seară, liderul interimar al PSD a declarat la B1 TV că social-democrații nu au nicio înțelegere cu liberalii pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate și, dacă moțiunea de cenzură va trece, atunci înseamnă că s-a format altă majoritate în Parlament.

Potrivit spuselor liderului PSD, președintele Klaus Iohannis va trebui să ia act de acest lucru și să desemneze premierul propus de noua majoritate. Ciolacu a indicat ca propunerea de premier nu va fi membru PSD.

„PSD e singurul partid de opozitie. Cum poate opozitia sa faca intelegere cu puterea sa faca anticipate? Daca motiunea de cenzura trece, s-a creat alta majoritate. Respectiva majoritate poate sa faca o propunere de premier. Presedintele trebuie sa ia act de majoritate si sa propuna premierul propus de noua majoritate. PSD nu va face propunere de premier, este o decizie a partidului. Chiar daca se creaza alta majoritate, PSD nu va propune din randurile PSD un membru de partid sa preia functia de ministru”, a zis Ciolacu. „Nu subestimati PSD si nu ma subestimati pe mine”, a mai spus liderul interimar PSD.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close