Politică

Marcel Ciolacu: „Asta înseamnă să fii Ludovic Orban!”

De când a trecut în opoziție, PSD nu ezită să ridiculizeze orice acțiunea a vectorilor de imagine ai PNL, care deja se laudă cu realizări. Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, îl ia peste picior pe premierul dememnat, Ludovic Orban, după ce acesta a anunțat finalizarea a 330 de kilometri din cei 479 de kilometri din conducta BRUA, proiect strategic pentru economia românească.

Prezent la inaugurarea staţiei de comprimare gaze de la Podişor, Ludovic Orban a anunțat că „din cei 479 de kilometri de conductă între Podişor şi Recaş, sunt gata 330 de kilometri. Sunt trei staţii de comprimare, din care cea de la Jupa a fost inaugurată pe 30 septembrie, cea de la Podişor astăzi, 31 octombrie, iar cea de la Bibeşti este în curs de execuţie şi respectă graficul.

  • Găteală cu pene străine.

În replică, liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a criticat atitudinea lui Orban, arătând că proiectul construirii conductei BRUA, proiect de interes national, a început în mandatul lui Dănuț Andrușcă, ministru al Economiei la acea vreme.

https://reporterbuzoian.ro/ce-cred-despre-manualul-de-istorie-locala-buzoiana/

Într-o postare pe Facebook, președintele Camerei Deputaților consideră nepotrivită atitudinea premierului desemnat, care nici măcar nu a primit votul de învestitură și deja se laudă cu realizări:

„Să nu fii decât premier desemnat, dar totuși să te apuci deja de tăiat panglici! Asta înseamnă să fii Ludovic Orban!

Nici dacă apela la ajutoarele lui Gigi Kent și interlopului Calu, prietenii ministrului cu grinda de la Dezvoltare, nu putea domnul Orban să facă 330 de km de conductă de gaze!

Adevărul este unul simplu: acești oameni se vor lăuda doar cu ce a făcut PSD, pentru că altceva nu vor fi în stare să construiască! De asta trebuie opriți luni la votul de învestitură!!!

Noul coridor de transport al gazelor naturale din regiunea Mării Caspice înspre Europa Centrală pe axa Bulgaria-România-Ungaria-Austria (BRUA) reprezintă un proiect de aproape jumătate de miliard de euro al Transgaz început în timpul guvernelor PSD. Sper doar ca PNL să nu îl distrugă prin incompetență!”, a scris liderul Camerei Deputaților pe Facebook.

Luni, guvernul propus de PNL va fi supus celui mai important test de până acum, votul Parlamentului. Premierul desemnat Ludovic Orban susține că a obținut destule voturi pentru ca Guvernul să treacă de Parlament. „Pe lângă cei 225 de parlamentari cu care am semnat acordul, există încă 11 parlamentari cu care am vorbit personal și care mi-au promis că vor fi prezenți la învestirea guvernului. Trebuie să înțelegem că există foarte multe situații urgente care necesită să avem un guvern”, a declarat Ludovic Orban.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. CE SA -I CERI UNUI PAPAGAL, LIPSIT DE CELE MAI ELEMENATRE LUCRURI BUNUL SIMT. SI AROGANTA…… CIND ESTI SCOLIT LA STFEAN GHEORGHEIU AI TOATE POSIBILITATI SA DEVII MINCINOS DE SERVICIU SI SLUGA LUI IOHANNIS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close