Politică

Marcel Ciolacu, avertisment pentru PNL: „În acel moment, parteneriatul nostru va lua sfârşit”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, declară că îşi doreşte în continuare un parteneriat durabil cu PNL, dar acest lucru presupune ca social-democraţii să fie atacaţi şi să nu li se mai ceară înlocuiri de miniştri ”pe nedrept”.

Prezent, ieri, la Conferința județeană de alegeri a PSD Buzău, Marcel Ciolacu a vorbit despre parteneriatul cu PNL, afirmând că își dorește în continuare să construiască alături de premierul Nicolae Ciucă. Totuși, liderul PSD a solicitat repsect pentru toți colegii săi:

Vreau să construiesc cu premierul Nicolae Ciucă, dar vreau ca toţi colegii mei să fie respectaţi, să nu mai fie atacaţi, să nu ni se mai ceară înlocuiri pe nedrept, pentru că în acel moment parteneriatul nostru va lua sfârşit.”, a afirmat, vineri, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a reiterat ideea că datoria publică enormă nu a fost generată de social-democrați: ”nu PSD şi nu actualul ministru al Finanţelor este de vină pentru datoria publică imensă lăsată de alte guverne”.

Eu m-am saturat de ei şi le spun că voi reacţiona la fel până când vor recunoaşte adevărul. Asta nu înseamnă că aruncăm ţara într-o criză politică. Exclus aşa ceva. Acest guvern şi această coaliţie trebuie, cel puţin până în 2024, să fie funcţionale pe această structură politică”, a adăugat liderul PSD.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button