PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu, deputatul care și-a dat demisia pentru a NU beneficia de pensie specială

Readucerea în actualitate a subiectului pensiilor speciale pentru diferitele categorii profesionale a deschis șirul unor noi și zgomotoase contre între membrii societății civile, dar și între politicieni.

În cursul lunii decembrie a anului trecut, Guvernul a decis amânarea cu un an a termenului la care ar fi trebuit să intre în vigoare decizia de acordare a pensiilor speciale pentru aleșii locali.

Întrebat de jurnaliști de modul în care se raportează la acest subiect, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că opoziția s-a poziționat deja în comisiile parlamentare împotriva pensiilor speciale:

„Foarte bine că s-au prorogat.  Nu mă mai întrebați pe mine despre pensiile speciale. Știți bine că sunt unul dintre parlamentarii care și-au dat demisia în ultima zi de mandat ca să nu aibă parte de indemnizație specială. Credeți că sunt atât de ipocrit ca, în ciuda regimului pe care mi l-am asumat pentru propria persoană, să cred despre alții că doresc altceva? Ați văzut votul nostru în comisie, că noi nu dorim pensii speciale.”, a spus liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

În decembrie 2016, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a anunțat că va demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensia specială pe care o încasează toți parlamentarii care încheie un mandat.

Ciolacu și-a depus mandatul chiar în ultima zi a primului său mandat de parlamentar, decizia fiind salutată de majoritatea membrilor social-democrați. Chiar și așa exemplul său a fost urmat de prea puțini parlamentari PSD…

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close