Politică Știrile zilei

Marcel Ciolacu, despre fapte | Buzăul, creștere spectaculoasă

Președintele PSD Buzău a postat, astă-seară, un bilanț al ultimilor ani de guvernare locală sub administratie social-democrată. 

Textul postat pe Facebook de către deputatul Marcel Ciolacu ilustrează realizările județului Buzău, prezentate pe domenii. Liderul social-democrat îi asigură pe buzoieni că marile proiecte vor continua, pentru un Buzău european:

Am considerat mereu că buzoienii merită mai mult și că au dreptul să trăiască într-un județ european. Pentru a ne atinge acest obiectiv, am promis un mandat al marilor proiecte, împreună cu primarii și toți colegii din administrația publică locală.

Faptele demonstrează că în ultimii ani județul Buzău a cunoscut cea mai bună perioadă de dezvoltare de după Revoluție, atât la oraș, cât mai ales în mediul rural.

Suntem campioni la atragerea fondurilor europene și guvernamentale pe regiunea Sud-Est. Avem proiecte finalizate, în derulare sau contractate care însumează peste 400 de milioane de euro, direcționate pe patru obiective prioritare: infrastructură, apă și canalizare, educație și sănătate.

Astăzi, aproape că nu există localitate în județul nostru în care să nu fi ajuns banii europeni sau guvernamentali. Dacă vrei să vezi ce am făcut pentru localitatea ta, poți găsi toate investițiile aici: https://www.guvernarepsd.ro/investitii/?judet_cod=buzau

𝗜𝗻𝗳𝗿𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂ra > 250 de milioane de euro
– Zeci de drumuri județene și comunale, asfaltare Nehoiu, Pătârlagele, Pogoanele, DJ 203 K Mărăcineni-Podu Muncii, DJ 203 H Buda-Alexandru Odobescu, podul de la Mărăcineni sau cel de la Vadu Pașii.

𝐀𝐩a si 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 > 80 de milioane de euro.
– Localități precum Cochirleanca, Gara Boboc, Glodeanu Sărat, Glodeanu Siliștea, C.A Rosetti, Boldu, Odăile, Movila Banului, Caragele, Costești, Gălbinași, Largu, Săgeata, Rusetu, Rîmnicelu, Puiești, Ziduri, Tisău, Robeasca sau Zărnești au sau vor beneficia de sisteme de apă, canalizare și stații de epurare.

𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮t𝗶𝗲 > 50 de milioane de euro.
– Reabilitarea C.N. ”Mihai Eminescu” Buzău, C.N. ”Alexandru Vlahuță” Râmnicu Sărat, modernizarea școlilor, grădinițelor sau căminelor culturale din localități precum C.A. Rosetti, Cătina, Cislău, Pănătău, Merei, Mânzălești, Lopătari, Pătârlagele sau Vadu Pașii sau construirea de săli de sport.

Sana𝐭𝐚𝐭𝐞 > 25 de milioane de euro.
– Extinderea, modernizarea și dotarea Blocului Operator de la Spitalul Județean de Urgență Buzău, a Maternității și Unității de Primiri Urgențe, redeschiderea spitalului de la Pârscov.

Vă asigur că investițiile nu se vor opri aici. Deja am demarat împreună cu primarii, Consiliul Județean și toate celelalte autorități publice locale un proiect în valoare de zeci de milioane de euro, prin care toate localitățile vor fi racordate la gaze.

𝑵𝒆 ti𝒏𝒆𝒎 𝒅𝒆 𝒄𝒖𝒗a𝒏𝒕! 𝑷𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒖𝒏 𝑩𝒖𝒛a𝒖 𝒆𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒂𝒏!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5