Știrile zilei

Marcel Ciolacu, despre schimbarea premierilor: „Dacă nu se face această rotativă, altă variantă decât alegeri anticipate nu există”

Mesaj tranșant din partea președintelui PSD, Marcel Ciolacu, în legătură cu zvonurile conform cărora liberalii ar urma să își păstreze postul de premier și după 2023. Liderul social-democrat a afirmat că nerespectarea acordului dintre PNL și PSD privind schimbarea premierilor va duce invariabil la alegeri anticipate.

În cadrul unei declarații de presă susținute, ieri, la Parlament, Marcel Ciolacu a precizat că „e o onoare să fii premier” și că, în cazul în care colegii săi vor considera că e cea mai potrivită persoană pentru această funcţie, atunci va accepta să fie prim-ministru.

E o onoare să fi premier, nu e pe dorinţe. Dorinţa mea ţine de votul colegilor mei. Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cea mai potrivită persoană să îi reprezint ca prim-ministru, eu am să fiu.”, a precizat, ieri, Marcel Ciolacu.

Pe de altă parte, liderul social-democrat a transmis un mesaj ferm în ceea ce privește respectarea tuturor prevederilor din acordul încheiat între PSD și PNL:

Dacă nu se face această rotativă, altă variantă decât alegeri anticipate nu există.”, a afirmat Marcel Ciolacu la Parlament.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Ciolacule, vezi cum faci când te dai peste cap, când te rotești adică, să nu-i propui pe nu știu ce funcții pe cel de la IPJ sau Poliția Municipală, ptr că te las fără ei. Ăștia trebui să stea la mititica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!