PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu dezvăluie SECRETUL funcționării PSD Buzău

De patru ani, filiala buzoiană a Partidului Social Democrat este condusă de către președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. În tot acest timp, în interiorul organizației s-a păstrat o atmosferă de modestie și decență, marele câștig fiind acela că nu au mai fost tolerate persoane care au avut probleme penale.

În cadrul discursului de ieri, de la vizita Vioricăi Dăncilă la Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a făcut o scurtă trecere în revistă a ultimilor patru ani de când se află la cârma organizației județene a PSD. Liderul Camerei Deputaților a vorbit despre bun-simț și modestie, îndemnându-i și pe membrii marii familii social-democrate „să fie oameni”.

Totodată, liderul PSD a dezvăluit mecanismele bunei funcționări a organizației pe care o conduce din 2015:

„Veți constata peste tot în județul Buzău aceeași atmosferă, același bun-simț și aceeași modestie, în afară de organizarea de partid, de implicare. Nu este niciun secret: secretul este în fiecare dintre noi, să fim niște oameni normali, la fel cum ați demonstrat și dumneavoastră în toată acestă campanie electorală. Viorica Dăncilă, candidatul PSD, este un om normal, un om care nu are frică să meargă alături de oameni, un om care nu a făcut rău nimănui, un om care are o familie stabilă și un om căruia nu îi este rușine de absolut nimic din ceea ce a făcut până acum.”, a transmis președintele Camerei Deputaților.

Ciolacu a ținut să precizeze că și-a respectat angajamentele luate în fața tuturor membrilor de partid, la preluarea mandatului:

„Mai mult, când am devenit acum patru ani președinte al acestei organizații, eu am promis că această organizație nu va mai avea probleme penale. A fost una dintre cele mai mari promisiuni ale mele și mă bucur acum să vă spun că în această organizație – indiferent dacă vorbim de președinte de Consiliu Județean, de vicepreședinți, de consilieri județeni, municipali, primari, parlamentari – nu au existat probleme penale și nici nu vor mai exista. Nu a mai exagerat nimeni și nu s-a mai complăcut nimeni care nu era demn pentru Partidul Social Democrat. Acesta este secretul principal al organizației pentru a funcționa; dar este vorba și despre respectul dintre noi, eu nu am amenințat pe nimeni înaintea votului.

GALERIE FOTO: Vizita Vioricăi Dăncilă la Buzău, în imagini

Vreau să vă mulțumesc pentru implicarea de la primul tur și sper din tot sufletul să fie aceeași implicare din partea dumneavoastră și la al doilea tur, să demonstrăm cine suntem și că suntem o organizație unită. Eu, la toate întâlnirile cu primarii, nu i-am rugat decât să mă respecte pe mine ca președinte și pe colegii din conducere la fel cum și noi i-am respectat pe ei. La fel cum și noi, necondiționat și fără discuții, le-a răspuns la telefoane, infdiferent de oră, indiferent de probleme, și ne-am implicat în problemele lor. Este un lucru simplu, pe care trebuie să știi să îl lași să funcționeze.”, a spus liderul organizației județene a Consiliului Județean, Marcel Ciolacu. Președintele Camerei Deputaților.

Ieri, fostul premier Viorica Dăncilă a efectuat o vizită la Buzău, pentru a se întâlni cu electoratul și cu membrii de partid înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale. La întâlnirea de la Sala Mare a Consiliului Județean au participat sute de social-democrați.

„Eu cred că Klaus Iohannis poate face un singur lucru bun pentru România, dincolo de vacanțe, de plimbări, dincolo de sfidare și aroganță: să voteze duminică Viorica Dăncilă! (…) Eu cred în fiecare român. Cred în femeile din această țară, pentru că știu că sunt cele administrează gospodăria, cele care vor ca în familia lor să le fie bine tuturor membrilor, și părinților și bunicilor și soțului și copiilor. Cred în bărbații din această țară, pentru că știu că își doresc să asigure siguranța zilei de mâine. Cred în copiii din această țară, care vor un viitor mai bun. Și am tot respectul pentru părinți, pentru bunici, pentru că experiența lor, ghioceii de la tâmple ne arată că au muncit pentru această țară, s-au implicat și merită tot respectul nostru. Oameni buni, pe 24 vom învinge. Aveți încredere în candidat, aveți încredere în echipă, aveți încredere în români, așa cum am eu că pe 24 noiembrie va învinge dorința românilor de a-și recâștiga țara înapoi. Și chiar dacă candidatul Iohannis se uită, așa, la mine cu dispreț, mă mai și jignește câteodată, eu am să îi spun un lucru: decât înalt ca bradul și… leneș, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare.”, a transmis Viorica Dăncilă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

 1. Daca ar fi toti oamenii politici cum este domnul Ciolacu, cred tara asta ar merge mai bine. Ma uit la cei din Opozitie cum se bateau cu pumnii in piept ca nu vor penali, dar ei numai asta promoveaza.Din pacate pe noi ne omoara minciuna, intoxicarea si dezinfirmarea! De ce este Marcel Ciolacu penal, de exemplu? Ca vad ca puneti eticheta de `penal` peste toti PSD-istii. E normal?
  Cui i-au confiscat casa ca o obtinuse ilegal, lui Ciolacu sau lui Iohannis?
  MMMM, EU ZIC SA NE MAI GANDIM INAINTE DE VOTUL DE DUMINICA!

 2. Lasa-ti-ne fratilor!!! Nu vede-ti ca Romania nu e lasata de voi sa progreseze? Cu Dancila vre-ti voi sa construiti autostrazi si spitale, femeia asta nu e in stare sa construiasca nici un LEGO!!!

 3. Domnule CIOLACU, pt ca ori nu ati fost sincer, ori nu sunteti bine informat, indraznesc sa va fac urmatoarele observatii:

  1) ‘BUNUL-SIMT si MODESTIA’ cu care va laudati nu sunt decat pe alocuri specifice PSD-ului. La fel si in cazul celorlalte partide, numai ca la PSD Buzau lipsa acestora, in cazul multor membri, care vine la pachet cu AROGANTA si INCOMPETENTA , inca se mai simte!

  2) Recenta disputa in direct, destul de aprinsa , intre primarul Toma si consilierul sau Florescu, nu a dat bine pe imaginea PSD-ului local. S-a creat impresia unei echipe PSD scindata de tensiuni si neintelegeri interne! Deci va lipseste in primul rand UNITATEA , problema pe care nu o aveti de azi, de ieri, ci dintotdeauna!

  3) Nu mai lansati pe listele de parlamentare personaje care nu sunt compatibile cu acest statut! Nu e deloc etic ca un director de colegiu, cum e Tepelus de la Hasdeu, sa fie amestecat atat de mult in politica, incat sa fie pus si consilier local, si candidat pt Senat! In ce mai consta atunci rostul dansului in EDUCATIE daca preocuparea sa de baza e POLITICA???! Mai vedem dovada de ‘ MODESTIE ‘ in acest caz sau, mai degraba, lipsa ei??! Deci inca un aspect care nu-i curat si bate la ochi!

  4) Promovati doar persoane demne si competente de a fi promovate. Renuntati la a va mai promova neamuri, lingai sau amante , altfel oamenii va vor huli in continuare si nu veti scapa niciodata de eticheta de ‘Ciuma Rosie’!

  5) Instruiti-va membrii, mai ales primarii din judet, sa fie mai apropiati si mai eficienti oamenilor, mai ales celor care se confrunta cu nevoi majore. Pt ca inca avem numeroase comune, cu primari PSD la al nu stiu catelea mandat, care tot ca in Lumea a Treia arata! Faceti mai multe pt oameni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close