Știrile zilei

Marcel Ciolacu, la Congresul PDM: „Republica Moldova are nevoie de un partid social-democrat pro-european”

Președintele PSD Marcel Ciolacu, a participat duminică, 20 noiembrie 2002, la lucrările Congresului al X-lea extraordinar al Partidului Democrat din Moldova.

Prezent la evenimentul din capitala Moldovei, liderul PSD a declarat că Republica Moldova are nevoie de un partid social-democrat pro-european, subliniind că lucrările Congresului al X-lea extraordinar al Partidului Democrat se vor desfăşura sub egida unităţii social-democraţiei pentru consolidarea unei forţe politice profesioniste.

Republica Moldova are nevoie de social-democraţi. Este un moment în care contează mai puţin doctrinele de dreapta sau de stânga, Republica Moldova are nevoie de un partid social-democrat proeuropean şi, din câte ştiu eu, – e aici şi domnul prim-ministru – din 2009, dumneavoastră aţi fost primii care aţi declanşat parcursul european al Republicii Moldova. Cred că românii trebuie să ştie acest lucru şi trebuie să ne ridicăm la aşteptările lor şi sunt ferm convins că după acest congres care cred că va fi sub egida unităţii social-democraţiei, cu toţii vom consolida o forţă politică profesionistă în Republica Moldova, care în perioada următoare va avea foarte multe de spus, atât în Republica Moldova cât şi în România, dar şi în Europa.”, a precizat președintele PSD, în deschiderea lucrărilor Congresului.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!