PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu, la ieșirea de la urne: „Îmi doresc din tot sufletul să vină cât mai mulți români, astăzi, la vot”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a votat, în această dimineață, la secția de votare de la Școala Gimnazială „Episcop Dionisie Romano” (Nr.5.) La ieșirea de la urne, deputatul buzoian a declarat că a votat cu speranța „unei Românii mult mai bune, mult mai liniștite”.

Oamenii politici din Buzău au mers dis-de-dimineață la urne pentru a-și exprima votul în cadrul primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a  ajuns la secția de votare de la Școala Nr. 5 la ora 08:30.

La ieșirea de la urne, Ciolacu le-a spus jurnaliștilor că a votat „cu speranța unei Românii mult mai bune, mult mai liniștite, și nu în ultimul rând cu persoana care a ajutat în acești ani orașul în care m-am născut și județul Buzău”.

Întrebat despre prezența la vot, Ciolacu a afirmat că ea trebuie să depășească 50%, în așa fel încât eventualii candidați clasați în turul al doilea să fie cât mai reprezentantivi.

„Îmi doresc din tot sufletul să vină cât mai mulți români astăzi la vot, fiindcă așa este normal; e una din zilele în care eu aș vedea obligativitatea votului.”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Acesta s-a declarat mulțumit de votul din diaspora: „Am văzut că în sfârșit am reușit ca și în diaspora să se voteze normal, printr-o lege de care eu sunt foarte mândru. Sunt mândru că am reușit să ne adunăm și să depășim toate orgoliile partinice pentru o lege foarte foarte bună”.

Peste 15.000 mii de buzoieni au votat, până la ora 9:00, candidatul pentru funcția de Președinte al României. La Buzău sunt deschise 426 de secții de vot, fiind înscriși pe liste 382.091 de votanți.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

  1. Sa dea Dumnezeu! Sa scapam odata de dusmanii acestei natii! Sa vina oameni noi si drepti, cu credinta si cu dragoste de tara, nu cu patima banului si cu apucaturi de tradator!

  2. Ciolacu este cel mai bun om politic pe care l-a avut Buzaul, nu intelegem de ce se asociaza cu escroci precum cei de azi, ii aduc numai de-servicii, dar speram sa ii scoata din schema intr o buna zi, si sa le de-a pe fata toate nenoricirile si hotiile din acest oras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: