PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu, mesaj după alegeri

„PSD și-a atins primul obiectiv de etapă.” Este concluzia președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la o zi după turul întâi al alegerilor prezidențiale care i-a trimis în marea bătălie electorală de pe 24 noiembrie pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu a anunțat că PSD și-a atins obiectivul în această etapă a primului tur de scrutin al prezidențiale:

„PSD și-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, așa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidențiale. Sunt rezultate care ne dau speranța că putem să începem să construim. Felicit organizațiile care au performat și au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câștigat alegerile în județ. Le mulțumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie!<br>
De acum, ne așteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentrați și determinați să facem un rezultat mare!
PS: Sper ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ și partidele care au tratat cu aroganță și superioritate anumite categorii de români. Aroganța, fanatismul și închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!”, a scris liderul social democrat Marcel Ciolacu.”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Președintele în exercițiu, Klaus Iohannis, și președintele PSD, Viorica Dăncilă, s-au calificat în turul doi al alegerilor prezidențiale ce vor avea loc pe 24 noiembrie 2019. Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obținut 37,79%, în timp ce Viorica Dăncilă – 22,32% din voturi.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

  1. De ce na-ti candidat dumneavoastra? ati lasato pe femeia aia neajutorata sa candideze..serios cred ca il bateati pe Johannis din start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close