PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu: „N-am să fac niciun fel de jocuri în PSD pentru a menține o așa-zisă putere”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, în cadrul conferinței județene de alegeri a PSD Sălaj, că nu se va agăța de putere în partid și că va rămâne la conducere doar atâta vreme cât va fi considerat de colegi un plus pentru formațiunea politică.

Declarațiile liderului social-democrat vin în contextul în care PSD se pregătește de un an greu, cu patru runde de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale:

O să stau în PSD atât timp cât consider că sunt un plus pentru partid (…) Nu am să stau niciun minut și nicio secundă în plus și nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menține o așa-zisă putere.”, a declarat liderul social-democraților, Marcel Ciolacu.

Președintele PSD și-a început discursul cu o ironie la adresa unor foști lideri social-democrați care, odată plecați din formațiunea politică, și-au creat noi partide:

Și eu mi-aș fi dorit ca, pe ultimii patru președinți ai PSD, să îi invit la congres împreună cu secretarul general. Și-au făcut alte partide. Eu vă promit și am mai promis-o, eu nu o să fac niciodată un alt partid. Sunt în acest partid de 30 de ani și din acest partid o să plec acasă, ca fiecare dintre noi.”, a  precizat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai declarat că se bucură de faptul că, împreună cu Paul Stănescu, Gabriela Firea, Vasile Dîncu și Sorin Grindeanu, liderii social-democrați au avut maturitatea „să se unească și să își vadă fiecare rostul și rolul, și să redreseze într-o perioadă foarte scurtă PSD”:

Să redresăm cel mai mare partid din România, partidul care a creat și revoluția, și democrația, care a dat drumul european României și să îi readucem demnitatea și mândria că cei mai buni specialiști și cele mai bune proiecte și programe se fac în interiorul PSD”, a conchis Ciolacu.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. „… partidul care a creat și revoluția, și democrația …”
    Pe bune? Eu credeam ca revolutia a fost creatia romanilor, in vreme ce FSN / PSD au fost, asa cum spunea Iliescu, doar niste „emanatii”.
    Se vede ca si cu istoria democratiei avem probleme. Grecii stiu de ce…
    Aaaa!… A vorbit Ciolacu, nu? Atunci e clar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button