PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu, text de o ironie mușcătoare la adresa lui Dan Barna

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a scris pe pagina sa de socializare că îi place Dan Barna, mai ales pentru consecvența sa de a face „cel puțin o gafă în fiecare apariție publică”. Întreaga postare este de o ironie mușcătoare la adresa candidatului USR la alegerile prezidențiale.

Textul publicat de președintele Camerei Deputaților pe Facebook îl trece prin acizii satirei pe nimeni altul decât Dan Barna, candidatul USR la alegerile prezidențiale din luna noiembrie. Într-o notă ironică, liderul PSD afirmă că nici n-ar putea să nu aprecieze talentul lui Barna de a fi insistent în a face cel puțin o gafă în fiecare apariție publică.

”Aventurile lui HaBARNAm – capitolul „fericiți în România”. Recunosc, îmi place Dan Barna! Nu ai cum să nu apreciezi talentul său de a fi insistent în a face cel puțin o gafă în fiecare apariție publică.

Atletul schimbării și corectitudinii în politică ne-a transmis ieri, de pildă, că nu trebuie „să ne imaginăm că stă cineva la nivel european să facă verificări de mare profunzime la propunerile statelor membre”. Asta cu privire la nominalizarea pentru funcția de comisar european din partea României. Sper să facă domnul Barna repede ceva și să salveze situația așa cum vrea să salveze România pentru că nu se mai poate cu atâta superficialitate nici la europenii ăștia…ea era bună doar când trebuiau să o susțină pe Kovesi sau să critice PSD…

De asemenea, am mai aflat că Parlamentul ales de milioane de cetățeni trebuie să devină un fel de bătaie de joc la cheremul președintelui care îi poate trimite propuneri FORMALE de premieri și apoi să-l dizolve fără nicio clipire. Și că asta va fi prima sa decizie în calitate de președinte. Sună din ce în ce mai bine, nu?!

Trecând peste aceste „barnisme” și revenind la lucruri serioase, nu poți sa vrei sa fii președinte dar tu să încalci Constituția de la bun început. Și să tratezi Parlamentul ca un subordonat docil.

Pare că Barna nu a trecut de etapa „Jos PSD”. Iar agresivitatea, autosuficiența și disprețul pentru cei care au altă opinie nu pot înlocui deloc lipsa cronică de substanță si program politic al șefului USR.

Înainte de a fi președintele tuturor românilor, domnul Barna trebuie să ne convingă de faptul că este măcar președintele legitim al USR. Deocamdată, nu a obținut decât puțin peste o treime dintre voturile membrilor USR și trebuie să vină urgent cu niște explicații plauzibile la acuzațiile interne de fraudă electorală…”, a fost mesajul deputatului PSD, Marcel Ciolacu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close