PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu sare în apărarea părintelui Vânătoru: „Mare rușine!”

Președintele interimar al PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a reacționat pe Facebook după ce guvernul PNL l-a demis fără nicio notificare prealabilă pe directorul Băncii de Gene Buzău, cercetătorul Costel Vânătoru.

Într-o postare pe Facebook, președintele Camerei Deputaților sare în apărarea preotului Costel Vânătoru, devenit victimă colaterală în războiul politic declanșat de PNL împotriva a tot ceea ce avea legătură cu vechiul regim.

În postarea sa, Ciolacu compar situația în care se află Costel Vânătorul cu vendeta pornită împotriva unui alt profesionist care și-a deedicat viața slujirii aproapelui, Raed Arafat:

„Sunt puțini oamenii valoroși și onești, care sunt dispuși să își închine întreaga viață binelui public.

Dar PNL face acum orice pentru a-i alunga! De tot! În loc să le ofere tot sprijinul necesar pentru a continua să construiască pentru România…

Așa cum vor să scape de Raed Arafat și de SMURD, acești amatori incompetenți tocmai l-au dat afară pe cel mai bun specialist pe care România îl avea în domeniul cercetării genetice vegetale.

Costel Vânătoru era până azi ”inima” unui proiect născut cu foarte multe eforturi și muncă prin care se dorea reintroducerea semințelor românești în agricultură și protejarea a zeci de mii de soiuri autohtone.

Nu a contat că este doctor în horticultură și un profesionist desăvârșit, care și-a dedicat întreaga viață cercetării. L-au dat afară de la conducerea ”Băncii Naționale de Gene” de la Buzău fără nicio explicație sau preaviz. Mare rușine!

Pot să înțeleg frustrarea și ura liberalilor pe PSD pentru că întotdeauna am guvernat mai bine ca ei, dar nu accept răzbunarea pe un om care nu are nicio legătură cu lupta politică.

Fiecare zi cu acești amatori iresponsabili înseamnă un dezastru mai mare pentru România. Trebuie împreună să îi oprim!”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe Facebook, distribuind un articol din „Adevărul”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

  1. Măi domnilor politicieni recte Ciolacu,
    Bre n-auzi dar nu stii sa iesi in fata presei si sa spui public ce ai de spus???
    Trebuie sa stai ascuns in fata im gadjet?astia de scrieti pe fb dati dovada de o grasa lasitate mai oameni buni.
    Pai asa politica faceti voi?dupa va duceti cu alaiul sa va cereti voturile si insistati cu vb”care va sunt problemele”…offf Țepeș Doamne unde oi fi tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close