PoliticăȘtirile zilei

Marcel Ciolacu, SEMNAL important, înainte de Congres

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!


Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, că va susţine candidatura premierului Viorica Dăncilă la funcţia de preşedinte al partidului. Anunțul liderului PSD Buzău vine cu o zi înaintea Congresului în urma căruia vor fi aleși liderii formațiunii politice.

„La preşedinţia partidului o susţin pe doamna premier, eu personal, o să stau de vorbă şi cu delegaţia”, a declarat Ciolacu, înaintea CEx-ului de vineri.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai precizat că pentru funcţia de preşedinte executiv își va vota colegul care îl va convinge prin programul politic pe care îl va propune: „Nu am vorbit despre asta, să vedem cine ne va convinge cu programul politic.”, a mai spus Ciolacu.

În ceea ce privește modificarea Statului PSD astfel încât secretarul general să fie numit de preşedinte, nu ales de congres, Ciolacu a spus: „Mi se pare normal să fie propuneri, vom vedea ce vom hotărî”.

Organizația PSD Buzău are un cuvânt important de spus în cadrul Congresului de mâine, în urma căruia se vor alege liderii partidului pentru următorii doi ani. Organizația condusă de Marcel Ciolacu va trimite la București 140 de delegați, Buzăul situându-se, astfel, printre filialele cu cel mai mare număr de votanți la congresul de sâmbătă, 29 iunie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: