AdministrațiePoliticăȘtirile zilei

„Marea ieșeală” din Prefectură/ După șeful de cabinet, a fost pus pe liber și purtătorul de cuvânt

Purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului județului Buzău, Călin Iosif, și-a încheiat mandatul la „Casa Albă”. Contractul său a încetat odată cu cel al fostului prefect, George Sava, demis joi și înlocuit cu tehnocrata Aurelia Mitrea.

Călin Iosif, profesor de formație, lucrează în administrația locală de ani buni, timp în care s-a ocupat de partea de comunicare și de proiecte europene în Primăria Buzău și, din 2014, în Prefectură. Se pare că locul său ar fi fost luat deja de un alt purtător de cuvânt, în persoana Lilianei Brăilă.

Odată cu demiterea Prefectului sunt demiși și membrii Cabinetului său. Prima „victimă” a fost șefa de cabinet, Mariana Buleandră, înlocuită joi cu Vasile Dinu, cunoscut drept „Torel”, directorul de campanie al PNL la alegerile locale.

De menționat că noul prefect numit de guvernul tehnocrat al lui Dacia Cioloș n-a demis chiar tot, păstrând în garnitura sa un anumit angajat. Este vorba despre consilierul pentru romi, Ana Răducanu, nepoata consilierului municipal PNL, Nicolae Șerban.

Noul prefect, Aurelia Mitrea, este soția preotului Mitrea Marian de la parohia „Sfântul Ștefan” de pe strada Frăsinet. Ea a fost selectată de premier, după cum însăși a declarat, după o carieră de consilier superior la Casa Județeană de Pensii Buzău.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: