Știrile zilei

Mari Jeanne Ion, dezvăluire ȘOCANTĂ despre o întâmplare petrecută la Buzău: „Presa nu a aflat încă!”

Cazul violului de la Vaslui a stârnit un val de reacții din partea presei și a societății civile. Mari Jeanne Ion,  jurnalist TVR, supune atenției un subiect similar, despre care jurnaliștii încă nu au scris.
Este vorba despre o femeie în vârstă de 60 de ani care a fost violată de mai mulți tineri. Grozăvia s-ar fi întâmplat într-un sat din Buzău.
„Sâmbătă asta, într-un sat din Buzău, un grup de „băieți șmecheri” a intrat în casa unei femei de peste 60 de ani. Au violat-o. Femeia a scăpat cu viață. Poliția zice că investighează. Presa nu a aflat încă despre caz. Femeii îi este jenă de gura lumii. Repet, e vorba despre o femeie în vârstă care nu umblă pe străzi seară singură și sigur nu reprezentă vreo ispită. Bestiile sunt bestii și o astfel de agresiune nu are nici un fel de circumstanță atenuantă. Punct!”, a scris Mari Jeanne Ion pe contul său de Facebook.
Conform statisticilor Poliției, în România, în ultimii cinci ani au avut loc șase violuri pe zi, violuri care nu întotdeauna ajung subiecte de breaking news.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close