Știrile zilei

Maria și bunica ei au rămas sub cerul liber, în prag de sărbători

O fetiță în vârstă de 13 ani și bunica ei au rămas fără acoperiș deasupra capului, după un incendiu devastator. Rudele și prietenii fac acum apel la toți oamenii de bine, care pot și vor să ajute la reconstruirea casei.

Maria este elevă în clasa a VII-a la școala din Scorțoasa, iar până săptămâna trecută a locuit cu bunica ei, în vârstă de 82 de ani, într-o casă din satul Gura Văii.

În seara zilei de 28 noiembrie, o defecțiune la hornul locuinței a generat un incendiu devastator, care a mistuit din temelii casa celor două. Din fericire, Maria și bunica ei au scăpat tefere, dar au rămas acum fără acoperiș deasupra capului.

După incendiu, sora fetei, care locuiește într-o garsonieră din comuna Berca, le-a luat să stea la ea. Mariei îi este însă destul de greu să facă naveta la școala din localitatea de domiciliu, motiv pentru care rudele și prietenii fac apel la cei ce pot și doresc să ajute:

Știu ca v-am obișnuit doar cu lucruri frumoase și cu poze pline de culoare, dar din pacate necazurile vin fără sa întrebe. De acest necaz s-a bătut la o familie din Gura Văii ,fetita de 14 ani împreună cu bunica ei , casa lor a ars din temelii din cauza unui jar căzut din soba . Va cerem ajutorul cunoscuților, rudelor, cât și tuturor celor care îi cunosc sau care doresc sa ofere o mâna de ajutor. Haideți sa punem mâna de la mâna. Orice mic gest contează. Indiferent ca este vorba de bani, haine, mobilier sau materiale de construcție, fiecare dintre acestea contează in egala măsură. Oricare dintre noi am putea fi oricând in aceasta situație asa ca va rog, haideți sa fim solidari!
Vin sărbătorile, haideți sa aducem zâmbetul pe buze acestei familii 🙏
RO33CECEB00008RON2447617
Maxim Raluca-Mihaela
Un cont unde puteți dona!”, au scris pe Facebook Cătălina și Marian Vlădășcău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button