Știrile zilei

Marian Spătaru, candidatul propus de PSD pentru conducerea comunei Bozioru

Bozioru este o superbă comună din nordul județului Buzău, care poate deveni motorul dezvoltării întregii zone, grație potențialului său turistic. Cu două luni înaintea alegerilor locale, toate partidele își fac calcule în încercarea de a câștiga primăria condusă, în ultimii 12 ani, de Valentin Grigore, trecut recent la PNL.

Actualul edil a fost susținut de PSD până nu demult, când formațiunea politică a decis să arunce în luptă un candidat mai tânăr și, poate, mai motivat să schimbe în bine viața comunității. Așa s-a ajuns la fostul viceprimar din perioada 2016-2020, Marian Spătaru, un fiu al comunei, care își dorește să readucă localității strălucirea de odinioară.

Deși formațiunile politice nu au depus încă listele candidaților, PSD Buzău a anunțat că va merge la Bozioru pe mâna lui Marian Spătaru.

  • Cine este noul candidat propus de PSD?

Marian Spătaru are 46 de ani, este căsătorit și are doi copii. Antreprenor de o viață, s-a implicat și în politică și administrație, în ultimii 12 ani ajutând comunitatea din postura de consilier local. În perioada 2016-2020 a fost și viceprimar al comunei, iar astăzi își amintește cu bucurie de perioada în care se afla mai tot timpul pe teren, încercând să rezolve problemele oamenilor.

Martie 2024 | Întâlnire cu localnicii din Bozioru, la care au participat și lideri județeni ai PSD.

Acum, Marian Spătaru vrea să revină la primărie, iar primul pas a fost deja făcut: PSD, cel mai mare partid din România la ora actuală, îl susține în bătălia electorală din 9 iunie.

Spătaru spune despre sine că este un om gospodar și altruist, care crede că binele comun ar trebui pus înaintea binelui personal. Cât privește dezvoltarea comunei, noul candidat este de părere că Bozioru merită mult mai multă implicare, iar primul pas ar fi atragerea de proiecte cu finanțare extrabugetară pentru dezvoltarea localității.

Babele de la Ulmet | Foto: locuridinromania.ro

Cu un peisaj natural spectaculos, comuna atrage numeroși turiști, dar Marian Spătaru crede că s-ar putea face mult mai multe, de la investițiile în infrastructura de drumuri la utilități și reabilitarea unor obiective de importanță deosebită.

Bozioru are multe de oferit. Are Fișicile, lăsate în paragină de toate administrațiile de până acum, are Așezările rupestre, are peisaje naturale unice și mai are ceva: oameni gospodari, dornici să pună umărul la schimbare și să facă din Bozioru o perlă a județului Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button