Știrile zilei

Mario a murit înecat în canal, în timp ce tatăl său se afla în izolare din cauza coronavirusului

Un băiețel de numai cinci anișori și-a găsit sfârșitul, astăzi, în canalul de irigații din localitatea buzoiană Cândești. Băiatul se juca alături de alți doi copii de vârste apropiate în momentul în care a alunecat și a căzut în apa adâncă de cinci metri.

Tragedia s-a produs în după-amiaza acestei zile, în zona barajului amenajat pe râul Buzău, între Berca și Cândești. Mario, un băiețel dintr-o familie de etnie romă, crescut de bunici după ce părinții se despărțiseră, se juca pe marginea barajului alături de alți doi copii de vârste apropiate. La un moment dat, copilul a alunecat și a căzut în apa adâncă de cinci metri.

Ceilalți copii au fugit în sat și au dat alarma, primul care a ajuns la fața locului fiind un sătean. Bărbatul a scos din apă trupul copilului, însă micuțul era deja decedat. Cadavrul său a fost transportat la morga SML în vederea efectuării necropsiei.

Tatăl băiatului se întorsese recent din Spania și se afla în izolare la domiciliul părinților săi din Cândești. Mama copilului decedat este recăsătorită și mai are doi copii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button