CORONAVIRUS

„Marș pentru viață”, sâmbătă, pe străzile din municipiu

Sâmbătă, 21 martie, Fundaţia pentru copii „Sf. Sava de la Buzău” organizează un marș pentru drepturile copilului nenăscut. Manifestarea este organizată cu binecuvântarea ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.
Acţiunea „Marș pentru viață” va începe la ora 13.00, la Catedrala Sf. Sava (Bisericuţa Copiilor) de pe Bulevardul Unirii, şi va continua pe traseul Catedrala Episcopală Înălţarea marssDomnului – str. Sf. Sava Gotul – Primărie – str. Tudor Vladimirescu – Maternitate.
În cadrul evenimentului, buzoienii sunt invitaţi să apere dreptul la viaţă al fiecărui om, începând din momentul concepţiei:
“Veniţi cu toţii la acest marş al vieţii pentru că viaţa este darul cel mai frumos al lui Dumnezeu. Fiecare copil are dreptul la viaţă, prin orice copil Dumnezeu are un plan de salvare a societăţii în care trăim”, a declarat pr. prof. Mihail Milea, preşedintele Fundaţiei „Sfîntul Sava de la Buzău”.
Potrivit unor estimări oficiale, România se află pe primul loc din Uniunea Europeană la numărul de avorturi, aproximativ 883 la 1.000 de copii născuţi vii.  

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: