Știrile zilei

Victorie de etapă pentru agresorii activistului Robert Nițu. Ce se întâmplă marți

Cei trei bărbați din Cernătești, care au urmărit în trafic un activist și l-au bătut sub nasul poliției, au reușit să obțină strămutarea dosarului la instanța din Prahova. În cursul zilei de marți, magistrații prahoveni vor decide dacă aceștia vor fi eliberați.

Conform datelor oficiale, Tribunalul Prahova va judeca, marți, cererea semnată de cei trei indivizi care au umplut de sânge un activist chiar sub ochii polițiștilor. Robert Nițu le atrăsese atenția că aceștia încălcau legea, vânzând de ani de zile păsări fără autorizație, asta în contextul în care pericolul epidemiei de gripă aviară este tot mai mare.

Abia după ce presa a difuzat imaginile cu bătaia, poliția i-a reținut pe agresori. O zi mai târziu, magistrații buzoieni au considerat că Florin Cojocaru și Bogdan Constantin Ștefan trebuie să ajungă în arest preventiv, în timp ce Costinel Dănuț Cojocaru a fost pus sub control judiciar.

Potrivit Spy News, la o lună distanță cei trei agresori au mers cu jalba-n proțap la Tribunalul Prahova după ce judecătorii din Buzău au decis să îi țină în continuare după gratii:

„Constată că se menţin temeiurile care au determinat luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Cojocaru Florin şi Ştefan Bogdan Constantin, în prezent aflaţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Buzău, şi, în consecinţă, menţine starea de arest a acestora. Constată că se menţin temeiurile care au determinat luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul Cojocaru Costinel Dănuţ. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”.

Rămâne de văzut dacă cei trei agresori vor avea câștig de cauză la Tribunalul Prahova, acolo unde, din câte se pare, au reușit să strămute dosarul.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button