Știrile zilei

Mascaţi, câini poliţişti, arme, maşini, motociclete | Invitație în Parcul Crâng

Buzoienii au unde ieși din casă în acest weekend. Mascaţi, câini poliţişti, arme, maşini, motociclete: Toate vor putea fi admirate, în weekend, de buzoieni, cu prilejul Zilei Poliţiei Române, instituție ce sărbătorește 197 de ani de atestare documentară.

A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău vă invită duminică, 24 martie, în parcul Crâng din municipiul Buzău (începând cu ora 16.30), la un eveniment organizat în aer liber, dedicat exclusiv publicului, ce se va concretiza în prezentarea tehnicii de care poliţiştii dispun în executarea misiunilor.

Cetăţenii vor putea vedea laboratorul mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetărilor la locul producerii unor evenimente, precum şi echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Poliţia Rutieră va prezenta publicului echipaje angrenate zi de zi în activităţile de supraveghere şi control al traficului. Ca element de noutate, buzoienii vor putea admira trei autospeciale istorice, două autoturisme și o motocicletă, din dotarea Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, poliţiştii Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate vor distribui pliante cu materiale de prevenire şi vor informa cetăţenii cu privire la campaniile desfăşurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău pentru combaterea şi prevenirea infracţionalităţii.

Copiii se vor bucura de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, care le vor sta la dispoziţie pentru a le arăta autovehiculele şi a le răspunde la orice întrebări.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close