Știrile zilei

Mașină în flăcări pe E85, accident la Autorola! (FOTO)

Pompierii, polițiștii și personalul de pe ambulanță au fost chemați să intervină în cazul a două evenimente rutiere produse simultan pe E85, la distanță de aproximativ 40 de kilometri unul de celălalt.

Mai întâi, un șofer a unat la 112 pentru a anunța că jeep-ul său a luat foc instantaneu în timp ce se deplasa pe E85, în Limpeziș. Mașina s-a aprins și arde ca o torță chiar lângă o stație PECO.

„Cinci-șase oameni se străduiesc să stingă focul, dar deja e prea târziu.”, transmit surse din teren.

La circa 40 de kilometri distanță, în rondul de la Autorola, un alt accident rutier s-a produs cam în același timp.

Potrivit unui martor, o persoană a fost scoasă din mașină și întinsă pe asfalt, primind îngrijiri medicale din partea medicilor de pe ambulanță. Traficul în zona producerii accidentului este blocat.

Polițiștii recomandă tuturor participanților la trafic să adopte o conduită preventivă pe toată durata deplasării lor pe drumurile publice.

În fotografiile trimise de un prieten al ziarului se pot vedea rezultatele neatenției la volan: două mașini avariate și cel puțin o persoană în spital.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: