CORONAVIRUS

Mașină răsturnată pe câmp, biciclist lovit de camion și impact între două mașini, BILANȚUL accidentelor din ultimele două zile

În două dintre accidente, polițiștii au descoperit că persoanele implicate consumaseră alcool înainte de a pătrunde în trafic.
Primul accident a avut loc duminică, la ora 14.30, pe DN 2 E85, în afara localităţii Poşta Câlnău. Polițiștii ajunși la fața locului au constata că, în timp ce conducea un autoturism pe DC 110 din direcţia Sudiţi către DN 2 E85, după ce a intrat pe drumul european pentru a se deplasa către Buzău, un bărbat de 66 de ani din Buzău nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de un buzoian de 39 de ani.
  • – Ambii participanţi la trafic au fost testaţi acoolscopic, în cazul buzoianului de 39 de ani etilotestul indicând o accidentconcentraţie alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Luni, în jurul orei 16:00, polițiștii au fost chemați să ancheteze un accident produs tot pe DN 2 E85. Aici, oamenii legii au găsit o mașină răsturnată pe câmp, la volanul căreia se aflase o tânără de 29 de ani, din Râmnicu Sărat. Cercetările la fața locului au scos la iveală că, în timp ce conducea către Buzău, în afara localităţii Zărneşti, tânăra a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
  • – Iniţial conducătoarea auto a precizat că nu a suferit vătămări corporale însă, în jurul orei 19.30, aceasta s-a prezentat la Spitalul Municipal Rm. Sărat pentru a primi îngrijiri medicale.
 Tot pe 29 iunie, la ora 20.45, Poliția a fost sesizată producerea unui accident pe bulevardul Unirii, la intrare în municipiul Buzău. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, a rezultat că în timp ce se deplasa cu bicicleta dinspre Mărăcineni către Buzău, la intrarea pe podul de la Mărăcineni, un tânăr de 25 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil fiind acroşat de un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din judeţul Bacău.
Biciclistul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru îngrijiri de specialitate. Atât biciclistul cât şi conducătorul auto au fost testaţi alcoolscopic, în cazul biciclistului aparatul etilotest indicând o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cele trei cauze au fost întocmite dosare penale, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button