AdministrațieȘtirile zilei

Maternitatea din Buzău – „o RUINĂ urât mirositoare” / Condițiile în care nasc buzoiencele (VIDEO)

Odată intrat în maternitatea de la Buzău, te întrebi dacă nu cumva ai pătruns printr-o poartă a Untitledtimpului și te-ai întors în urmă cu cincizeci de ani. Un miros greu te întâmpină de la intrare, o lumină care abia pătrunde prin geamurile înguste, niște pereți dărâmați, scorojiți, dulapuri ruginite, igiena precară – toate acestea compun imaginea dezolantă a unei unități spitalicești în care mămicile își aduc pe lume pruncii. Totul se întâmplă în vreme ce maternitatea nouă de pe strada Victoriei, în care s-au investit cincisprezece milioane de euro, stă cu lacătul pe ușă din cauza nepăsării.
Jurnaliștii Antena 1 au difuzat joi seară un amplu material despre maternitatea din Buzău. Se pare că atitudinea luată de postul TV nu a rămas fără ecou, oficiali din Ministerul Sănătății anunțându-și deja vizita în județul nostru.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

  1. exagerati! in sept 2014 am nascut in acea maternitate, am fost tratata cu maxim respect si decenta, nu toti medicii cer bani si nu toti sunt iresponsabili si in plus nu toata maternitatea arata asa, s-au facut eforturi ca sa fie renovata atat cat s-a putut si cu fondurile primite de la stat. ce ati aratat in imagini e poate partea ramasa nerenovata in speranta ca se va deschide maternitatea cea noua si de mult inaugurata cu surle si trambite de un mare idiot in dorinta de a isi acapara ceva voturi sa mai poata fura inca 4 ani linistit.

  2. Intotdeauna a fost mizerie in maternitate iar doctorii care vor bani ..dar dak nu le dai te lasa sa mori…si p tn ca mama si p puiul tau….trebuie sa se ia masurii…ink se mai poate schimbat ceva in maternitatea dn buzau…eu tot acolo am nascut..dar este ingrozitor..miros urat ..mizerie..si nici macar nu ai unde sa te speli…sper sa se schimbe ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close