Economic

McDonald’s, doar la Drive, Jabbar și Alladin se reinventează

BUZĂU: Noile restricții impuse de Prefectură după depășirea ratei de 3 la mie afectează vânzările unităților din domeniul HORECA. În timp ce restaurantele, barurile și cafenelele au tras obloanele, unele afaceri se reinventează pentru a supraviețui pe piață.

Dacă localurile cu meniu à la carte înregistrează pierderi uriașe, fast-food-urile din Buzău au ceva mai multe șanse să vândă. McDonald’s Buzău nu mai servește clienți în incinta restaurantului de pe bulevardul Unirii. Coada s-a mutat însă la McDrive, unde mașinile stau încolonate și douăzeci de minute pentru plasarea comenzilor.

Pierderi mai mici au suferit restaurantele de tip-fast-food cu servire la geam. Pe Spiru Haret, Jabbar și Alladin vând în continuare apreciatele produse fast-food, în regim take-away.

Reprezentanții fast-food-urilor se conformează și respectă toate măsurile de distanțare și igienă: Clienții sunt informați despre noile restricții și sunt preveniți că nu pot intra mai mult de 4 persoane simultan.

Cel mai mult au de pierdut restaurantele care nu fac livrări la domiciliu. Cei mai mulți dintre antreprenorii din domeniu s-au mutat însă în mediul online, acolo unde speră să realizeze câștiguri măcar la jumătatea celor dinainte.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button