Administrație

Medicul care a plecat ȘEF și s-a întors simplu angajat

Este vorba despre fostul director al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Buzău, medicul Adonis Dragnea, care a ieșit șifonat din scandalul de corupție în care au fost implicați deputatul Gheorghe Coman și adjunctul DSV, Ciprian Botezatu.director-directia-sanitar-veterinar-Adonis-Dragnea-330x200 El a pierdut funcția de director al instituției buzoiene, din motive disciplinare.

Dragnea s-a întors la serviciu după ce a fost detașat o perioadă bună de timp la Satu Mare, mandat care i-a expirat la 31 decembrie 2013. Acesta  a mai amânat câteva zile întoarcerea la postul său de la Buzău, el prezentându-se la serviciu o săptămână mai târziu, timp în care a stat în concediu de odihnă.

Pe data de 7 ianuarie, Adonis Dragnea declara pentru Campus TV că, în situația în care ar fi demis de la șefia instituției, va contesta ordinul, și va reveni pe funcție în cel mult 3 luni.

Ajuns la DSVSA, Dragnea a constatat că nu mai este directorul instituției, fiind reîncadrat în structura instituției buzoiene ca simplu medic veterinar.

În ultimele luni, fostul director a fost cercetat de mai multe rânduri pentru abuz în serviciu, însă, de fiecare dată, magistrații au dat ordin e neîncepere a urmăririi penale.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close