Administrație

Medicul care a plecat ȘEF și s-a întors simplu angajat

Este vorba despre fostul director al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Buzău, medicul Adonis Dragnea, care a ieșit șifonat din scandalul de corupție în care au fost implicați deputatul Gheorghe Coman și adjunctul DSV, Ciprian Botezatu.director-directia-sanitar-veterinar-Adonis-Dragnea-330x200 El a pierdut funcția de director al instituției buzoiene, din motive disciplinare.

Dragnea s-a întors la serviciu după ce a fost detașat o perioadă bună de timp la Satu Mare, mandat care i-a expirat la 31 decembrie 2013. Acesta  a mai amânat câteva zile întoarcerea la postul său de la Buzău, el prezentându-se la serviciu o săptămână mai târziu, timp în care a stat în concediu de odihnă.

Pe data de 7 ianuarie, Adonis Dragnea declara pentru Campus TV că, în situația în care ar fi demis de la șefia instituției, va contesta ordinul, și va reveni pe funcție în cel mult 3 luni.

Ajuns la DSVSA, Dragnea a constatat că nu mai este directorul instituției, fiind reîncadrat în structura instituției buzoiene ca simplu medic veterinar.

În ultimele luni, fostul director a fost cercetat de mai multe rânduri pentru abuz în serviciu, însă, de fiecare dată, magistrații au dat ordin e neîncepere a urmăririi penale.

loading...
/* ]]> */