Social

Medicul Mădălina Munteanu le predă copiilor lecții de prim ajutor

Dr. Mădălina Munteanu, medic buzoian și voluntar de mare încredere al Crucii Roșii, participă, zilele acestea, la o tabără culturală organizată pe Domeniul Gârbea din Chiojdu. Pe lângă numeroase lucruri interesante predate aici, copiii învață cum să acorde primul ajutor pentru persoane aflate în nevoie.

Zilele acestea, la Chiojdu, pe Domeniul Gârbea, are loc o tabără culturală unde au venit copii din mai multe județe din țară, cu media de vârstă de 16 ani. Cu toții sunt dornici să vadă și să învețe lucruri interesante, dar în același timp și recreative.

O ofertă interesantă de activitate pentru acești copii a venit din partea reprezentanților Crucii Roșii Buzău. Ei i-au învățat pe copii cum să acorde primul ajutor pentru persoane aflate în dificultate. Crucea Roșie este cel mai mare furnizor de cursuri și intervenții în domeniul primului ajutor din țară, care oferă o gamă largă de cursuri de prim ajutor pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani care doresc să învețe primul ajutor pentru viața lor de zi cu zi.

„Bineînțeles că din asemenea locuri, Crucea Ro­șie cu Filiala la Buzău, nu avea cum să lipsească. Copiii și-au îndreptat atenția către doam­na doctor stomatolog Mă­dălina Mun­teanu, voluntarul nostru de mare încredere și voință, care le-a vorbit despre igiena dentară și, de asemenea, către doamna profesor Elena Bobe, un om excepțional, care răs­punde prezent la activitățile Crucii Roșii ori de câte ori este nevoie și care le-a făcut copiilor o demonstrație de prim-ajutor”, se transmite pe pagina se socializare a organizației umanitare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Nu ca as avea ceva impotriva, dar aici nu se mai tine cont de situatia grava in care ne aflam privind pandemia si COVID ul asta???
    Se pare ca Buzaul este fruntas in ceea ce priveste noi cazuri de infestaru din pacate …
    Multumesc.astept raspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button