Anunțuri

MedLife în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău oferă servicii medicale gratuite categoriilor vulnerabile

  • Unitatea Mobilă MedLife va fi prezentă în Piața Daciei din Buzău în perioada 16 – 17 noiembrie, în intervalul orar 9:00 – 18:00.
  • Serviciile medicale oferite sunt gratuite și se pot accesa pe baza unei programări anterioare la Primăria Municipiului Buzău, apelând numărul de telefon 0730 022 216, în intervalul 9:00 -17:00 în zilele de vineri 12 noiembrie, sâmbătă 13 noiembrie și luni 15 noiembrie. Programările se vor face în limita locurilor disponibile.
  • Buzoienii pot beneficia de un screening general – o consultație, un set de analize, EKG și o ecografie abdominală.
  • Acest demers vine în sprijinul pacienților și a sistemului medical, în contextul valului 4 al pandemiei și face parte din platforma RoMâine.

În contextul valului 4 al pandemiei, în care România trece printr-o situație grea și sistemul sanitar se află într-un impas, MedLife lansează astăzi, prin intermediul platformei RoMâine, un demers de susținere a categoriilor vulnerabile din zonele rurale cu acces deficitar la servicii medicale.

Astfel, Unitatea Mobilă MedLife, un concept medical lansat în această vară pe piața din România, se va deplasa împreună cu personal medical specializat în Municipiul Buzîău, în vederea acordării de servicii medicale.

Unitatea Mobilă are dotări de top și și include două cabinete de consultații multidisciplinare, un laborator medical mobil, compartiment de imagistică medicală, un punct de recoltare, o sală de așteptare și un grup sanitar. Astfel, pacienții pot beneficia de un screening general gratuit – consultație, un set de analize, EKG și ecografie abdominală.

În perioada 16 – 17 noiembrie, Unitatea Medicală Mobilă va fi prezentă în Piața Dacia din Buzău, timp în care specialiștii MedLife vor fi la dispoziția localnicilor pentru investigații medicale gratuite.

Pentru a putea beneficia de serviciile medicale oferite de către Unitatea Mobilă MedLife este necesară o programare anterioară.

În această perioadă dificilă pentru România și pentru români ne-am gândit mai ales la categoriile vulnerabile și am decis că e momentul să dăm o mână de ajutor. Mulți locuitori din zonele rurale și-ar dori să poată ajunge la medic, dar întâmpină numeroase probleme, de exemplu lipsa unui cabinet medical în apropiere. Ne dorim să însănătoșim România și să oferim cât mai multor români servicii medicale de calitate, iar prin acest demers ne atingem acest obiectiv. Despre asta este RoMâine, un demers de însănătoșire națională”, a declarat Mihai Marcu, Președinte & CEO MedLife Group.

”Ne bucurăm că cei de la MedLife s-au gândit la buzoienii din zonele rurale și la sănătatea lor.  Sunt sate și comune în apropierea orașului Buzău care nu au dispensar și faptul că le-am adus aici o clinică medicală mobilă este de mare ajutor”, a declarat Constantin Toma, Primar al orașului Buzău.

Acest demers este parte a platformei de sănătate RoMâine lansată de MedLife, alături de o serie acțiuni care vizează și alte categorii vulnerabile în contextul pandemiei – personalul medical din prima linie, copiii care și-au pierdut părinții din cauza COVID și pacienții cu boli cronice.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: