Știrile zilei

Mesajul președintelui Consiliului Județean Buzău, cu ocazia Zilei Naționale a României

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României le doresc tuturor românilor cele mai călduroase felicitări și urări de sănătate, bunăstare și prosperitate!

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

PETRE – EMANOIL NEAGU
Presedinte Consiliul Județean Buzău

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Tot asa ne-a urat si anul trecut si… canci! Cu alde astia care-s pusi sa ne produca sanatate, bunastare si prosperitate dar ei doar ni le doresc, nu facem nimic. De sesizat ca el nu-si ureaza, el le ureaza romanilor, liderii fiiund altceva, ROMANII ori ceva cu trei oo, altfel nu-mi explic autoexcluderea din vulg si autopiedestalizarea asta continuua la unii golani semianalfabeti ramasi prin salile de sedinte sa stranga cestile goale, ca sa nu zic ca s-au nimerit si ei pe acolo, la nevoi.
    Inca ceva, poate vede cineva din preajma divului: Cușma, tichia ori pălăria dupa caz, se coboară de pe creștet atunci când comemorezi ceva, când intri în biserică ori saluți oamenii, adică tot timpul, chiar daca e din fetru, alpaca, paie sau doar o frunza de brusture. Alalaltu merge cu pantofi schimonositi si camasa cu maneca scurta pe sub haina la costum la adunarile unde reprezinta orasul, asta e din filmele lui din cap, un fel de Carol impreunat cu Mitica Dragomir si restul barbugii, deci practic imaginea fidela a societatii buzoiene, aici n-am plangeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button