Știrile zilei

Mesajul trimis de profesorul Cristian Stănilă înainte de a intra cu mașina în TIR

Un cumplit accident rutier, soldat cu moartea unui tânăr profesor, a avut loc vineri seară, pe DN2 E85, în localitatea vrânceană Pufești. La câteva ore de la tragedie, în mediul online aveau să apară indicii conform manevra șoferului nu ar fi fost chiar întâmplătoare.

Cristi Stănilă avea 37 de ani și era directorul Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” din Tecuci. Fusese căsătorit, dar se despărțise de prima soție când fiul lor avea 3 ani. Îșli refăcuse viața alături de o altă femeie, însă, din spusele sale, această relație fusese una distructivă.

Vineri seară, apropiații lui Cristian aveau să afle că mașina sa a fost strivită de două autocamioane pe DN2 – E85. Potrivit Monitorul de Vrancea, martorii au spus că şoferul ar fi făcut o manevră neregulamentară de depăşire, pătrunzâns pe contrasens, unde a intrat frontal în coliziune cu un TIR înmatriculat în Turcia.

Foto: Gabriel Meleșcanu

Potrivit aceleiași surse, la câteva ore de la accident a apărut, în mediul online, un mesaj cutremurător pe care tânărul profesor i l-ar fi trimis fostei sale soții pe Whatsapp. Mesajul a fost publicat de Monitorul de Vrancea aici.

Se pare că tânărul Cristian Stănilă ar mai fi avut tendințe suicidare și în trecut. În urmă cu un an, acesta scria un mesaj în care îi cerea iertare fiului său pentru că nu a fost un tată bun, dar că va avea grijă de el, de undeva, din ceruri. Mesajul directorului de şcoală din Tecuci a provocat atunci panică în rândul apropiaților şi, îngroziți, aceștia s-au mobilizat în căutarea sa. Ulterior, el a revenit şi a mărturisit că i-a fost spart contul şi altcineva a postat în numele său.

Foto: Daniela Eugenia Toader

În ultimele ore, sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a profesorului. Toate exprimă  aceeași emoție, durere și profund regret:

„Drum lin, prieten drag, îți mulțumesc pentru tot sprijinul acordat băiatului meu! Am multe de spus, dar degeaba… Nu mai ești!
Dumnezeu să te ierte!”

„Dragul meu prieten…nici nu stiu cum sa incep aceste randuri…pfff..nu imi vine sa cred, sa accept ca TU nu mai existi…as fi avut atatea sa iti spun, sa iti multumesc ptr cat m-ai ajutat ,dar cuvintele nu isi mai au rostul acum..Ai fost un om minunat cu un suflet bland si ratacitor mereu gata sa ajuti pe oricine ti-ar fi cerut ajutorul..Ai plecat din aceasta minunata, unica viata lasand atatea suflete indurerate ,visuri si proiecte fara de sfarsit…pfff..nu imi gasesc cuvintele ..dc toate astea suflet bun ?..Nu te voi uita niciodata ..am sufletul si inima sfasiata de durere ..Odihneste-te in pace suflet ratacitor ..Nu te voi uita niciodata……Ne vei lipsi fffff mult…….” – 

Foto: Gabriel Meleșcanu
„Drum lin către cer Cristian Stănilă !
Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre !”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button