Știrile zilei

Mesajul unui buzoian nemulțumit, după reducerea la pompă: „Mi s-a răspuns în nas că…”

Începând de ieri, românii ar trebui să plătească cu 50 de bani mai puțin pentru un litru de carburant, dar se pare că nu toate benzinăriile aplică reducerea. 

Un buzoian a mers, ieri, la o stație Petrom pentru a alimenta și a constatat că, într-adevăr, reducerea de 50 de bani se aplică. Ulterior s-a deplasat la un PECO de pe DN 1B, unde a constatat cu surprindere că reprezentanții stației au decis să nu aplice reducerea: „Mi s-a răspuns în nas că e la alegerea fiecărei stații Peco dacă se aplică sau nu”.

Salut…reducerea P…de combustibil. Am alimentat azi de la Petrom Buzău centru și într-adevăr se aplică minunea de 50 bani( la 200 ron da rest 10 ron și ceva). Acum am alimentat la fostul MCM între Popasul Merei și Ulmeni și mi s-a răspuns în nas că e la alegerea fiecărei stații Peco dacă se aplică sau nu…HELOOO. am încercat sa sun la protecția…dar nu răspunde nimeni. Trăim oare intr-o țară în care fiecare face ce vrea???”, a relatat Dănuț Voineagu pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

  1. Danut e cu vaca din cel putin 2 motive :

    1. Intr-adevar, ordonanta care pomeneste reducerea pretului la benzina si motorina ofera posibilitatea fiecarui operator de a alege daca reduce sau nu pretul;
    2. Nu intelege ca a merge cu masina e un privilegiu, nu un drept. Ai bani, alimentezi, circuli. Nu ai bani, folosesti transportul in comun. Este atat de simplu.

    Asa ca nea Danut, nu te mai plange, bre, ca-s preturile mari. Asa-i intr-o piata concurentiala. Nu e datoria nimanui sa-ti finanteze tie mersul cu masina. Iar asta e valabil pentru toti mucosii (indiferent de varsta) care bocesc pe tema preturilor la orice. Ai bani,cumperi. Nu ai bani, ghinion. Nu scrie nicaieri ca sunt eu dator sa-ti finantez tie dorintele/poftele/mofturile.

  2. Costa mai mult curentul consumat de catre cei care citesc acest articol decat „paguba” suferita pentru ca, pur si simplu, unii au stabilit sa nu fie solidari intr-o si asa mare aberatie. Concetateanul s-a enervat in directia gresita. Corect ar fi la radacina, la aia care-si bat joc de noi (sunt solidar, desi eu nu am sperante) „gandind” asa ceva (practic, o copie occidentala). Serios, nu am unde merge, acum ca ma gandesc, intr-o luna, ca sa spun ca acea reducere mi-as simti-o la buzunar. Eu stiam ca romanul e om serios cand il vede lumea, pai ce facem noi aici?!?

  3. Iată o mostră de analfabetism funcțional. Un cetățean care nu face diferența între o măsură legală obligatorie și una facultativă. Ca să nu mai spunem de adaptarea personală a expresiei „a râde în nas”! :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: