Știrile zilei

Miel de Paște | Șeful Piețelor din Buzău a făcut anunțul

Începând de vineri, 10 aprilie 2020, buzoienii vor putea cumpăra carne de miel din Piața de Lactate a municipiului Buzău. Anunțul a fost făcut de către directorul S.C. „Piețe, Târguri și Oboare” Buzău, Daniel August:

Am răspuns solicitărilor venite din partea cetățenilor, care ne-au întrebat atât pe noi, cât și pe reprezentanții Primăriei de unde pot cumpăra carne de miel. Astfel, începând de vineri, 10.04.2020, din hala de lactate a Pieței Centrale, buzoienii își vor putea procura carnea de miel pentru Sărbătorile Pascale, cu respectarea prevederilor din Ordonanțele Militare”, a declarat șeful piețelor din municipiu.

Măsura este privită cu ochi buni de către majoritatea cumpărătorilor. Mulți dintre aceștia ar fi trebuit să se deplaseze în localități limitrofe ale județului pentru a-și cumpăra miel de Paște. Prin punerea la dispoziție a halei de lactate se elimină acest drum i se pune la dispoziția buzoienilor produse din carne de la comercianți avizați de DSVSA.

Reprezentanții „Piețe, Târguri și Oboare” vor avea grijă să asigure toate condițiile de igienă și siguranță alimentară în hala de lactate: dispensere cu dezinfectant, covorașe îmbibate în cloramin la intrarea în hală, recomandări și sfaturi pentru prevenirea infectării cu Covid-19.

La rândul lor, buzoienii au datoria de a purta mască de protecție și mănuși, de a păstra distanța socială și de a intra în hală în mod organizat pentru a preveni aglomerația.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: