AdministrațieȘtirile zilei

Mii de buzoieni, așteptați la petrecerea de Revelion din Piața Daciei

Focuri de artificii şi interpreți cunoscuți, pregătiţi să ofere un spectacol cum se cuvine în noaptea dintre ani. Cu asta suntem aşteptaţi de Revelion în Piața Daciei din Buzău, unde, ca în fiecare an, municipalitatea pregătește buzoienilor o petrecere în aer liber.Revelion
Autoritățile locale au definitivat lista artiștilor care vor urca pe scenă în noaptea de Revelion. Astfel, în noaptea dintre ani, cei care vor ieși din case pentru a petrece în centrul orașului îi vor putea admira pe Nina Stamate, Mario Buzoianu, trupa Nemuritorii, Palaloga Andrada, trupa Kronos , Alexandru Petcu , Gabriela Bolocan,Teodora Barsan, trupa Sogorițele si George Mitrea. Pe listă sunt și invitați speciali. Este vorba despre ADDA, Radu Ile și The dAdA. Spectacolul va fi prezentat de Mădălina Manolache și Paul Oprea.
Atracția spectacolului va fi focul de artificii de la miezul nopții. Ca de fiecare dată, edilii au pregătit un foc de artificii impresionant, semn că vor să alunge toate relele din anul vechi, pentru a intra în anul nou cu încredere și optimism.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Ca in fiecare an se investec bani in toate ,,resturile” muzicii romanesti….Mai bine aduce un invitat recunoscut si canta la miezul noptii decat sa arunci cu banii pe astia…insa poate se mai ciordeste si ceva banuti pe langa ,,artistii” astia adusi!!! la anul sa cante la Poarta Alba tovarasului primar!!!

  2. Esti un idiot…Seby…ca sa aduci un invitat recunoscut….trebuie sa scoti o caruta de bani…sa cante 45 de minute…dar ce stii tu asta…cu nuca aia de creieras care se zbate in cutia craniana…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: