Știrile zilei

Ministerul Apărării Naționale continuă recrutarea pentru învățământul universitar și postliceal militar

Centrul Militar Județean Buzău, prin Biroul Informare-Recrutare, structura specializată în domeniu a Ministerului Apărării Naționale care se ocupă de promovarea profesiei militare și recrutarea (înscrierea) candidaților – băieți și fete – pentru cariera militară, aduce la cunoștință celor interesați că termenele limită pentru înscrierile la instituțiile militare de învățământ universitar și postliceal militar pentru anul de învățământ 2022-2023 se apropie de final, după cum urmează:

ÎNVĂȚĂMÂNT UNIVERSITAR – ACADEMII MILITARE pentru formarea ofițerilor licențiați – 243 de locuri, termenul limită de înscriere a potențialilor candidați este de 03 iunie 2022 orele 16.30. Se pot înscrie elevii care sunt înmatriculați în clasa a XII-a și candidați cu diplomă de bacalaureat care nu depășesc vârsta de 26 de ani în cursul anului 2022 (24 de ani pentru piloți).

ÎNVĂȚĂMÂNT POSTLICEAL – ȘCOLI POSTLICEALE MILITARE pentru formarea subofițerilor cu durata studiilor de 1 an – 731 de locuri și pentru formarea maiștrilor militari cu durata studiilor de 2 ani – 449 de locuri, termenul limită de înscriere a potențialilor candidați este de 10 iunie 2022 orele 16.30. Se pot înscrie elevii care sunt înmatriculați în clasa a XII-a și candidați cu diplomă de bacalaureat care nu depășesc vârsta de 28 de ani în cursul anului 2022. 

În vederea obţinerii tuturor informaţiilor necesare (locuri, probe de selecţie, bareme etc.), vă puteți adresa biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Buzău, situat în B-dul Unirii nr. 140, în zilele lucrătoare de luni, miercuri, joi, vineri între orele 08.30-16.30 și marți între orele 10.30-18.30 dar și la telefon 0238-720 620.

Pentru înscrierea la sediul biroul informare-recrutare potențialii candidați se vor prezenta cu actul de identitate iar candidații minori vor fi obligatoriu însoțiți de părintele/tutorele legal cu actul de identitate. 

2 comentarii

  1. Cit o mai fi șpaga..anul trecut era un sac de bani….examenele sint facute pentru a fi pierdute….saracii copii infata de se spetesc meditatii nopti nedormite etc..apoi afla ca a picat cu citeva sutimi…sperante sperante..nu defaimez si su aduc vre o acuzatie dar astai realitatea….

  2. Comentarii ca al lui Rino fac aia care n-au realizat nimic in viata si se imbata cu apa rece invinovatindu-i pe altii pentru neputinta lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button